Tallers Trevi tall per laser i planxisteria industrial lasertub 93 806 02 20
CAT ES EN FR
info@tallerstrevi.com

Tallers Trevi

Trevi es una empresa familiar creada el 1963, en el seu origen es dedicava a la contrucció i reparació de maquinaria a Igualada. Al cap dels anys degut a la demanda de feina es va traslladar a Vilanova del Cami en una nau de de 2000 m2. Les inercies de la industria es va pasar de la reparació de maquinaria a la xapisteria industrial amb cisalla, plegadora i punxonadora entre altres.

El 1997 degut a la crisis del sector industrial Trevi es va tecnificar per asolir el nou repte industrial, incorporant el tall per laser, el dibuix 3D i el CNC en el plegat.

Plegats

Trevi actualment esta treballant en grans grups industrials i compte amb dotze tecnics qualificats, per tal d'oferir un servei complert en el proces del transformat del metall. El control i optimització dels nostres procesos ens permet ser una empresa puntera en el sector.


 

 

 


Trevi és un taller polivalent preparat para la realizació de tot tipus de peces des de la més senzilla al conjunt més complex. Tenim l'experiència i el personal per ajudar-lo a trobar solucions per als seus projectes. Tallers TREVI realitza els diferents processos de producció de les peces; des del tall per làser, plegats, punxunats i diferents tipos d'acabats i serveis auxiliars.

Tel 93 806 02 20 | Fax 93 806 02 14 | Avinguda Europa 22 | IGUALADA | 08700 | BARCELONA © 2022 Trevi Tallers Mecànics, S.L.