Tallers Trevi tall per laser i planxisteria industrial lasertub 93 806 02 20
CAT ES EN FR
info@tallerstrevi.com

Tallers Trevi

Trevi es una empresa familiar creada el 1963, en el seu origen es dedicava a la contrucció i reparació de maquinaria a Igualada. Al cap dels anys degut a la demanda de feina es va traslladar a Vilanova del Cami en una nau de de 2000 m2. Les inercies de la industria es va pasar de la reparació de maquinaria a la xapisteria industrial amb cisalla, plegadora i punxonadora entre altres.

El 1997 degut a la crisis del sector industrial Trevi es va tecnificar per asolir el nou repte industrial, incorporant el tall per laser, el dibuix 3D i el CNC en el plegat.

Plegats

Trevi actualment esta treballant en grans grups industrials i compte amb dotze tecnics qualificats, per tal d'oferir un servei complert en el proces del transformat del metall. El control i optimització dels nostres procesos ens permet ser una empresa puntera en el sector.


 

 

 


Empresa
- Història
- El nostre equip
- Misiò, visiò i valors
- Codi étic
- Política de privacitat

Trevi és un taller polivalent preparat para la realizació de tot tipus de peces des de la més senzilla al conjunt més complex. Tenim l'experiència i el personal per ajudar-lo a trobar solucions per als seus projectes. Tallers TREVI realitza els diferents processos de producció de les peces; des del tall per làser, plegats, punxunats i diferents tipos d'acabats i serveis auxiliars.


Tel 93 806 02 20 | Fax 93 806 02 14 | Avinguda Europa 22 | IGUALADA | 08700 | BARCELONA © 2021 Trevi Tallers Mecànics, S.L.