Tallers Trevi tall per laser i planxisteria industrial lasertub 93 806 02 20
CAT ES EN FR
info@tallerstrevi.com

 

HISTÒRIA TREVI TALLERS MECANICS

L'any 1963 Josep Vidal Vila, Gaspar Vidal Pla i Josep Vidal Pla, posen en marxa "Talleres Mecanicos Trevi", situada en uns baixos del carrer Mariano Cuiner nº 55, del centre d'Igualada. Per una part el taller estava orientat a la reparació de maquinària tèxtil i l'altre a la mecànica Industrial en general.

L'any 1986 l'augment de l'activitat va fer necessari el trasllat de l'empresa a un nou taller d'uns 300m2 ubicat a Vilanova del Camí, que amb el temps es va anar ampliant fins a ocupar una superfície de 2000m2 repartit amb 3 naus.

L'any 1992 s'incorpora a l'empresa la primera màquina de CNC (punxonadora), durant aquella època l'empresa també va invertir en nova maquinària, plegadores, soldadores, premses, torns, màquines de soldadura i altres.

Amb la incorporació de la tercera generació l'any 1997, es va assumir el repte de començar a modernitzar el taller amb l'entrada de la primera màquina de tall làser.

L'any 2008 es crea Trevi Tallers Mecànics S.L, gestionada per en Josep Vidal Pla i un dels néts del seu fundador, Josep Vidal Llorach, l'any 2010 es va incorporar a la direcció de l'empresa Enric Vidal Llorach.

L'any 2018 l'empresa es trasllada a la seva actual ubicació a Igualada, Avda. Europa, 22 en una nau Industrial de 4000m2, en aquell moment també s'incorporen 2 làsers d'última generació, un Làser tub i un Làser Xapa.

Més de 50 anys transformant el metall

Dedicada des dels seus inicis i fins al moment actual, a la mecànica Industrial, transformació i fabricació de peces en diferents materials com acer, inoxidable i alumini. Oferim als nostres clients des del tall de xapa, plegat, soldadura i també, si cal, algun acabat específic i el muntatge de conjunts.

Els treballs realitzats durant aquesta llarga trajectòria han estat molt diversos. Entres els seus clients es compten des de grans multinacionals fins a Pymes i de sectors com l'automobilístic, aeronàutic, sanitari, construcció, funerari, agrari, etc. Segurament ha estat aquest el secret de continuar "vius" a dia d'avui i amb la il·lusió de continuar la nostra trajectòria.

 


Trevi és un taller polivalent preparat para la realizació de tot tipus de peces des de la més senzilla al conjunt més complex. Tenim l'experiència i el personal per ajudar-lo a trobar solucions per als seus projectes. Tallers TREVI realitza els diferents processos de producció de les peces; des del tall per làser, plegats, punxunats i diferents tipos d'acabats i serveis auxiliars.

Tel 93 806 02 20 | Fax 93 806 02 14 | Avinguda Europa 22 | IGUALADA | 08700 | BARCELONA © 2022 Trevi Tallers Mecànics, S.L.