Tallers Trevi tall per laser i planxisteria industrial lasertub 93 806 02 20
CAT ES EN FR
info@tallerstrevi.com

 

HISTÒRIA TREVI TALLERS MECANICS

L'any 1963 Josep Vidal Vila, Gaspar Vidal Pla i Josep Vidal Pla, posen en marxa "Talleres Mecanicos Trevi", situada en uns baixos del carrer Mariano Cuiner nº 55, del centre d'Igualada. Per una part el taller estava orientat a la reparació de maquinària tèxtil i l'altre a la mecànica Industrial en general.

L'any 1986 l'augment de l'activitat va fer necessari el trasllat de l'empresa a un nou taller d'uns 300m2 ubicat a Vilanova del Camí, que amb el temps es va anar ampliant fins a ocupar una superfície de 2000m2 repartit amb 3 naus.

L'any 1992 s'incorpora a l'empresa la primera màquina de CNC (punxonadora), durant aquella època l'empresa també va invertir en nova maquinària, plegadores, soldadores, premses, torns, màquines de soldadura i altres.

Amb la incorporació de la tercera generació l'any 1997, es va assumir el repte de començar a modernitzar el taller amb l'entrada de la primera màquina de tall làser.

L'any 2008 es crea Trevi Tallers Mecànics S.L, gestionada per en Josep Vidal Pla i un dels néts del seu fundador, Josep Vidal Llorach, l'any 2010 es va incorporar a la direcció de l'empresa Enric Vidal Llorach.

L'any 2018 l'empresa es trasllada a la seva actual ubicació a Igualada, Avda. Europa, 22 en una nau Industrial de 4000m2, en aquell moment també s'incorporen 2 làsers d'última generació, un Làser tub i un Làser Xapa.

Més de 50 anys transformant el metall

Dedicada des dels seus inicis i fins al moment actual, a la mecànica Industrial, transformació i fabricació de peces en diferents materials com acer, inoxidable i alumini. Oferim als nostres clients des del tall de xapa, plegat, soldadura i també, si cal, algun acabat específic i el muntatge de conjunts.

Els treballs realitzats durant aquesta llarga trajectòria han estat molt diversos. Entres els seus clients es compten des de grans multinacionals fins a Pymes i de sectors com l'automobilístic, aeronàutic, sanitari, construcció, funerari, agrari, etc. Segurament ha estat aquest el secret de continuar "vius" a dia d'avui i amb la il·lusió de continuar la nostra trajectòria.

 


Empresa
- Història
- El nostre equip
- Misiò, visiò i valors
- Codi étic
- Política de privacitat

Trevi és un taller polivalent preparat para la realizació de tot tipus de peces des de la més senzilla al conjunt més complex. Tenim l'experiència i el personal per ajudar-lo a trobar solucions per als seus projectes. Tallers TREVI realitza els diferents processos de producció de les peces; des del tall per làser, plegats, punxunats i diferents tipos d'acabats i serveis auxiliars.


Tel 93 806 02 20 | Fax 93 806 02 14 | Avinguda Europa 22 | IGUALADA | 08700 | BARCELONA © 2021 Trevi Tallers Mecànics, S.L.